31 January 2008

Cake Decoration - Foot ball


Gathering MSjbox Sis dan Ako pergi bersama
Diajak juga izam, izali, zura dan rakan
Hari ini hari ulang tahun kawan lama
Kek permainan bola sahaja umie buatkan



Hari ni jadual umie memang padat... kalau nak ikutkan memang tak sempat TAPI kerana ini kawan lama dan kebetulan hari ini ulang tahun untuk mengenang kembali sambutan hari lahirnya 20 tahun lalu (masa sama-sama muda remaja hehehehehe) umie cuba juga buatkan. Itupun sampai di rumah mereka lewat 45mins dari masa yang dijanjikan :(

Kawan umie mengeluarkan 'hadiah' yang diberikan padanya 20 tahun dulu (1988) dan masih lagi elok rupanya cuma biasalah, berabuk sedikit ;) ermmmmm sayang tadi tiada sapa2 lagi kawan lama yang sama-sama ada pada tahun 1988 tu... ye lah masing-masing membawa jalan dan cerita sendiri... kami kebetulan tinggal berdekatan, kalau tak pun tak mungkin akan dapat bersama seperti tadi...






6 comments:

iEn said...

Ya Rabbi! kekbolaaa!!!!!!!!!!!!!!

mama ranggie said...

kak e,cantik nyer..sayang plaks nak makan...

kak e org PD gak ke?

samalah kite...

umi_e said...

ien... tu kek paling senang dan cepat nak buat ;)

umi_e said...

mama... a'a

ehhhh mama pun? Kat mana? Tok/Wan kat Telok Kemang, kak e kat kg sawah, sungala - dekat hospital tu

mama ranggie said...

kak e,
mama skrg pon memang dok kat sinilah...

kat batu 12 tp keje kat taman aneka,depan guoman resort...

lor...x sangka ek!

nanti kite jpe k!

kak e camping sekali x nanti?

umi_e said...

lerrr mama rupa2nya dok kat PD:p sure leh dtg lah eekkkkk ;)

Kak e tak ikut camping kot tapi kak e ikut the prog lah... hb ada keje so hb akan drop kak e n anak2 je...