31 January 2008

Happy Birthday Airynnz & Pak Rusdi


AIRYNNZ MANIS CAKAPNYA PUN BERALAS
RUSDI PULA TEMAN LAMA SEKOLAH DAN PEKERJAAN
HANYA UCAPAN DAN IRINGAN DOA IKHLAS
SEMOGA KALIAN SENTIASA DALAM KESEJATERAAN


Hari ini ulang tahun dua orang yang umie kenali.

Seorang merupakan sahabat lama semasa belajar di universiti dan juga bekerja... Nilai persaudaraan yang terjalin tidak dapat dihargakan.... Pak Rusdi

Seorang lagi merupakan kenalan yang baru dikenali di alam maya ini... Sungguhpun baru berkenalan namun kemesraan yang terjalin amat menyamankan dan semoga ia akan menjadi sebuah persahabatan di alam kenyataan.... Airynnz

Untuk Airynns, hanya kek alam maya yang dapat kak e berikan untuk birthday kali ini :)

Untuk Pak Rusdi, Zah... kak e tak taulah sempat buat kek untuk Pak Rusdi ke tidak sebab hari ini kak e full!!! Inipun masa rehat sementara nak hantar Adlin @ Baby ke sekolah agama :) ermmmmm tak dapat buat hari ni, hujung minggu pun boleh kot :D

Don't always believe what you hear
Hope I remember your birthday every year
Wish our friendship will never have an end
Because it is so precious to me my friends






3 comments:

mama ranggie said...

kak e,hepi besday to both of them..

jgn lupa bawak puding cendol nanti tai tau...(puding or kuih)

umi_e said...

hehehehehe mama :p kak e ni tengah pk camnalah nak bawa sebab kak e mungkin bukan dari rumah tapi dari rumah adik (kampong) kat PD ~ kampong kak e kat PD ler :p leceh arrrrr sp pk2 bawa kerepek2 je ler :D

AiRynnz said...

wah....terima kasih ya kak e....sayanggg kak e