28 January 2008

Happy Blog Day! 3 Months Today!


Nilai persahabatan amatlah berharga
Yang belum kenal bolehlah berkenalan
Kek dibuatkan untuk ahli keluarga
Sempena BlogDay yang ke-3 bulan


Hari ni genaplah 3 bulan blog umie wujud di alam maya ini... Walaupun baru tiga bulan tapi rasanya macam dah lama sangat... kenapa ya boleh rasa sedemikian? Mungkinkah sebab masa yang berjalan amat perlahan atau kerana dalam diri ini sudah timbul perasaan bosan? errmmmm entahlah...

Apapun diucapkan berbanyak terima kasih kepada kenalan semua yang sudi mampir ke blog ini... bila ada tetamu berkunjung ke mari, rasa semangatlah sikit untuk terus mengupdate n3 hari-hari hehehehehe


Walau apapun, diri ini tetap akan mencuba untuk terus mengupdate n3 setiap hari kecuali lah kalau memang tidak berkesempatan sama sekali... Jadi kepada semua sekali lagi diucapkan berbanyak terima kasih kerana sudi menjadi sahabat di alam maya ini...


9 comments:

siranatawira said...

Sebenarnya sifat ramah yg kak E miliki itu membuatkan semua org rasa mesra dgn kak E...

Yg penting skali, makanan kat sini semuanya best..

Semoga Kekanda sihat dan dirahmati Allah sentiasa...

umi_e said...

Thanks dinda sira sebab terus berikan support untuk blog kak e ni terus hidup ;)

Semoga persaudaraan yang terjalin di alam maya akan berpanjangan :)Insyaallah...

Kak Elle said...

you have another supporter here kak elle....teruskan dgn blogging:)

Ummi said...

Kak e, wah tiap2 bulan celebrate ni..class gitu..!! Kalu kat anak2 smbut gini, kopak kita..hehe..xpa kak e, baru 3 bulan mcam 3 dekad eh..aaa jgn maleh masak tau! Xpa x masak, tp blogging selalu hehe..

(*psst..nk sikit cupcakes comei2 tu..)

umi_e said...

Thanks kak elle, ummi :)
B4 cuma menjadi tetamu di rumah kawan2 yang ada blog, bila dah ada blog sendiri, lainlah pulaknya kan... tapi seronok gak sebab boleh ler jadikan tempat menghimpun segala rasa ;)

mama ranggie said...

tahniah...

teruskan...

n harap one day kita semua dpt bersua muka...

kak e..nak kek sikit..

Encik KhaL said...

kene celebrate ni. xde open house ke kak e? hehehehe

umi_e said...

Thanks mama :)

I'Allah kita jumpa kat PD nanti eekkk :)

umi_e said...

camna nak celebrate - buat open house :P belumpun cukup setahun lagi :D