27 May 2009

Tag dari Norish

Maaf ya, rupa my beloved hb terpaksa dirahsiakan ;)

Carrot poundcake guna mentega
Kek dihasilkan oleh Ain sendiri
Desktop dihias gambar keluarga
Memenuhi tag yang Norish beri

Norish blognya di sini telah memberikan umie tag atau tugasan. Sudah menjadi adat dalam berblog untuk ditaq atau mengtaq :D

Memandangkan tag yang diberikan tidaklah sukar - hanya perlu meletakkan screen apa yang sedang digunakan maka dapatlah umie penuhi tag yang diberi ;)

Syarat-syarat taq yang norish beri ialah:

1) Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah guna sekarang...
- telahpun umie letakkan di atas tu :p

2) Bagitau nape anda suka wallpaper anda itu...
- suka sebab ia gambar keluarga umie masa hari raya tahun 2007

3) Tag 10 orang...
- sorry ya... umie rasa kawan2 dah banyak yang dapat taq ini sebelum-sebelum ini ;) namun bagi yang belum, silalah ya buat taq ini (boleh juga dijadikan n3 - macam umie hehehehehe)

Terima kasih kepada Norish kerana sudi untuk taq umie :)

9 comments:

ain said...

alamkkk....ada pantun carrot cake ler..hihihi

hubby saya pun dah pesan, jgn ada gambo dia dlm blog. infact gambo saya pun kalau boleh..jangan.hehe

ain said...

lupa lak...anak2 kak umie rupa kak umie laa..comeiii!!!

AlexAlabasta said...

Sedondon! Cute gamba nih, hehe~

Gambar rayakah, Umi?

Mat Gebu said...

Hahahaha...tul tu kak, kang ada pulak aweks yg kenan dgn abg...hahaha...

arsaili said...

salam..senada seirama...green....

umi_e said...

ain... dah itu permintaan en. hb so kak e kenalah respect kan :) - anak2 kak dari kecil orang kata sama je rupa :D

Alex... thanks - gambar raya tahun 2007 ;)

mat kan tau abang tu camna... :p

arsaili... sedondon warba kegemaran kak e - orang lain kena ikut sebab kak e yg tentukan heheheheh :D

Ielaz said...

amboi kak e..adakah husband kak e seorang artis? hihihihihhihi... okla tu org laki ni pemalu..hihihihii..comelnya anak2 kak e..rupa fotostat kak e la....kawaii

umi_e said...

ielaz... hb kak e memang 'artist' ;)
* dia memang pemalu hehehehe :p

n.u.r.u.l said...

kak umi yg mana 1. tdung putih or itam..seropa.