10 May 2009

Hadiah Hari Ibu :)


Inahar masak kerabu pegaga
Kerabu sedap halus dimayang

Pemberian ini amat berharga

Hadiah dari orang tersayang


kad dari ADIK


Alhamdulillah... hand bag dan hand-made cards dapat dari insan yang tersayang dalam hidup umie :) Memang tiap tahun pasti ada sahaja hadiah dan kad dari mereka semua. Bangun pagi - masuk dapur tengok2 dah disusun kat atas cabinet ni... Seronok jugalah dapat hadiah ni semua :) THANKS DARLING!



Ikutkan umie jenis tak tukar-tukar hand bag - guna satu2 sampai tak boleh guna lagi baru tukar yang lain padahal bukannya tak ada hehehehehe Hand bag umie yang dah bertahun-tahun umie kepit, terpaksa diganti sebab si Baby, lepas je umie ambil hadiah dan kad2 danbawa ke bilik, dia pun terus memindahkan semua isi dari hand bag umie ke dalam hand bag baru ni...



Ini kad dari baby... sebenarnya dah berapa kali dia buat kad tapi ada je yang tak kena di hati dia - buat yang lain pulak hehehehehehe (umie intai2 je...)


kad dari Baby lagi

3 comments:

AlexAlabasta said...

Wah, seriously sweet~ Give them a great hug, hehe~

Anak ade bakat tu, Umie~

ZaHiRaH said...

seronok dpt p'hargaan dr anak2 kan..hehe..ni nak ade anak jgk ni. :P

umi_e said...

Alex... Anak-anak kak e nampaknya minat dengan seni ;) thanks

zahirah... insyaallah satu hari nanti akan menjadi ibu :)