24 May 2009

Cakes for a birthday girl


Azis anak kak Zana sangat pemalu
Suka senyum tapi tak suka makan
Hari jadi anak kawan baru je berlalu
Kek barbie dan castle umie buatkan



Dua-dua kek ini untuk seorang anak kawan umie. Namanya cantik, secantik dan seayu orangnya. Comel dan pandai pulak tu :) Namanya Tihani Ayu Karmila... cantikkan nama dia ;)

Memandangkan kawan umie memberi keyakinan untuk umie buatkan kek ulang tahun ke-6 anak bungsunya, umie pun cubalah buatkan sebaik mungkin... Harapan umie anak kawan umie akan gembira dengan kek yang dibuatkan itu...


Hasilnya itulah dia... isi kek tu umie guna moist choc cake :)

8 comments:

ain said...

wahhh..cantik..cantikk. ada princess, ada castle. mesti ayu karmila suka!

Nenie @ Syurie said...

Wahhh...boleh buat tokeh kedai kek nangis niii

umi_e said...

ain... nanti bolehlah buat untuk birthday putri yang ke-3 tahun ;)

nenie... mana nak sama PRO yang buat :P

norish said...

kak umi-e.. kira ok la tu princess nampak princess nya.. nice..

umi_e said...

norish... thanks...

AlexAlabasta said...

Bestnye~!

Mesti tuan kek nak makan pon takmo, sayang~

kakchik said...

cewah... kak e, cantiknya kek putri tu... memang lebih dari cantik dah kek tu. kalau dtg KB, blh la bawa satu ya, hehehe.

p/s: anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda (mahap la kak e terkena tag)

umi_e said...

Alex... kak e takut kalau ada budak2 lain nak kan patung yang satu tu je :p

KakChik... Bab Tag ni lah yang malas...