25 May 2009

Award & Tag from KakChik


K.Cik kawan MyR ada di Kemaman
Dengan keluarga pergi ke Tasik Cini
Award & tag dari Kak Chik budiman
Dijadikan sebagai entri untuk hari ini

Terima kasih di atas pemberian Award dan juga Tag ini. Sebenarnya umie rasa dihargai dengan pemberian seperti ini, cuma masalahnya umie berpenyakit M yang agak kronik untuk menjawab dan menyelesaikan tag yang diberikan...

Kali ini kak e cuba lah ya kakchik :)

Peraturan nak jawab tag ni ialah:

1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.

- Dah letak kat atas tu :P

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

- Dah disebutkan ditajuk entri hari ini ;) - KakChik dari "keluarga kusayang"

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

1. Suka sangat dengan kucing

2. Cukup marah kalau tahu 'tuan kucing' tidak beri kebajikan kepada kucingnya :{

3. Suka warna hijau (apa saja jenis hijau)

4. Gemar memakai warna hitam (tudung memang pasti hitam setiap hari khikhikhikhi)

5. 'Happy go lucky'

6. Boleh dijadikan teman untuk meluanhkan perasaan ;)

7. Senang berkawan dan boleh berkawan dengan siapa sahaja

8. Minat memasak :)

9. Menonton 2 siri je dalam seminggu - hari2 biasa iaitu DH & UB (tekalah sendiri ceritanya)

10. Suka membebel hehehehehehehe (membebel bertempat ler)


4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog.

Kak e buka Award ini kepada semua pengunjung di blog ini - Tag tu rasanya tak payahlah buat kalau tak nak buat hehehehehehehe

* Jangan marah ya sebab kak e tukar 'rule' :P

2 comments:

kakchik said...

Salam kak e.

Terima kasih ya kerana kesudian kak e menjawab tag ni.

Kakchik memang akui apa yg kak e kata pasl diri kak e tu mmg betul.

DH tu kakchik rasa Desperate Housewife, yang UB tu malaslah nak teka, hehehe.

Anyway, tak kisah pun kalau tak ikut rule, kita pun suka2 sbg tanda persahabatan.

umi_e said...

Salam kak chik :) thanks - sekali sekala seronok juga menjawab tag ni ;)