3 February 2008

Roti bersausage - segera



Matju balik kampung ke Rantau Panjang
Pergi ke sana beli pelbagai benda
Hari minggu hari yang panjang
Buat sarapan apa-apa je yang ada


Dalam freezer ada sausages, roti pun ada so letak atas grill, bubuh atas roti, letak sikit salad dan kasikan burger sauce... dah siap sarapan pagi hehehehehehe


10 comments:

Farah B said...

memang nampak sedap habis. siap ada thousand island sauce lagi tu!

umi_e said...

simple je farah :) farah pun boleh buat sendiri kan ;) anak2 kak e dah besar so mereka suka makan yang camni... lagipun kalau beli kat stall tu pun sama gak :D Thanks singgah sini ekkkk

Farah B said...

umi_e: kalau beli entah fresh ke idak, buat sendiri kita tahu benda tu fresh and edible! anak2 umi_e ni dah besar ye? besar mana? sekolah? berapa org anak? farah 2 org anak, yg sulung 3 thn, yg kecik nak masuk 10 bulan. farah lecturer kat Penang-IPTS.

umi_e said...

oooo anak kak e yang sulung akan amek PMR, no-2 akan amek UPSR yg third in yr 4 :)- mine all girls (3 dara pingitan hehehehe)

ehhhhh Farah English teacher eekkkkk

Saiee Driss said...

Salam. Saya singgah dan nampak banyak makanan. Nasib bukan bulan Ramadhan. Terima kasih kerana singgah di laman pantun saya.

Reez said...

Sedapnye...

Kak E, roti bersausage satu!...

:D

Noushy Syah said...

Kak e..yeyyy,
Next time, when you visiting me in the mone, bring along breakfast ok? yum yum...and yehahh for that this is for you kak e, kindly grab it from :

http://noushy-award.blogspot.com/2008/01/friendly-site-award.html
Next time bole bawa CKT home made for me..tehehhe..

Thanks for visiting me kak e.

umi_e said...

Terima kasih pak kerana ziarah ekmari di sini, kebetulan saya memang suka puisi tradisional :) bila jalan2 dan terjumpa rasanya senang sekali :)

umi_e said...

reez... satu mana cukup :p kak e hantar dua lah eekkkk hehehehehe bak mai email nanti kak e hantar melalui email :D

umi_e said...

Thanks noushy for your award :) terlalu tinggi pernghargaan tu... Thank you...