17 February 2008

Kemesraan itu... kini di alam nyata...

Kenangan bersama sheda, sis norz & mama


Tempat camping berdekatan Tanjung Tuan
Pemandangan indah tak dapat nak dikata
Hari keluarga Msjbox tempat pertemuan
Kemesraan di siber kini terpancar nyata


Bersama Retna @ Ako


Sebelum ini hanya bertemu dan berbicara di alam maya... kemesraan di alam siber ternyata tidak hanya di siber semata-mata kerana kemesraan itu terpancar di alam nyata... Pertemuan pertama memahatkan suatu memori yang indah dan pastinya akan menjadi sebuat nostalgia...

Kemesraan ini diharapkan janganlah cepat berlalu kerana begitu manis sekali rasanya... Namun masa tidak lama... putaran tetap sama... perpisahan pasti akan bertandang menjemput pulang kemesraan yang baru dibina...

Walaupun pertemuan dan kemesraan ini hanya seketika waktunya... namun ianya diharap tidak akan berlalu begitu saja... kemesraan dari pertemuan itu diharapkan akan terus terjalin di sini... semoga akan dapat bertemu lagi di alam nyata yang sudah tentu lebih bermakna...

*** umie tak bawa camera pada pertemuan itu... so kenalah ambil dari mereka yang ada... Thanks :)

19 comments:

Wiween @ Awin said...

waaaa...beshnye kak e jumpe dgn kengkwn msjbox.sowy sgt x dpt join tau kak e..jgn majuk yek dgn ween..huhu

umi_e said...

:p tu ler ween... kalau nak sribu daya tau... tapi takpe... mungkin belum masanya... jodoh belum ada untuk kita bersua muka... ;)

princesslavender3 said...

best sgt dpt jumpa kak-e n baby especially.. next time kita jumpa lg k.. kasi goyang itu khemah! hahah

umi_e said...

sam 2u ... seronokkan jumpa2 ;) ehhh bila2 free meh ler jalan2 kat sini :)

Lily.Lulu. said...

akak pegi upenya . bess laaa .. saya tak dapat nak pergi sebab kerja ..

ape2 pun korang memang enjoy kan !!
:)

mama ranggie said...

kak e,thanks a lot...

kak e memang peramah!

beshhh n sporting habis...

next time kite jpe lg...

faisal said...

slm kak,waaaaa bestnyela nampak reramai camtu,huhu..sedihnya tak dapat join :( smoga dapat jumpe akk dalam gathering yg akan datang..:)

umi_e said...

lily... takpe lah... dah keje kan... lain kali kalau sempat kita jumpa eekkk :) Nantikan Msjbox ada atvt lagi... bolehlah join :)

umi_e said...

mama... kak e berterima kasih kerana kesudian mama menghantar kak e pulang ke rumah (kg) dari pantai tu :)

*** kemesran mama tetap akan menjadi ingatan... walaupun baru pertama kali bersua namun terasa seperti sudah bertahun-tahun lamanya perkenalan kita :):-*

umi_e said...

acai... memang best arrrrrrrr Family Day tu... lain kali bila takde hal boleh join eekkkkk ;)

Reez said...

Amboiiii....

Masing2 kalau dah depan kamera, berposing sakan!... Heheheheheee...

Biasalah, kalau Dak Shai yang organize, sure best nye la... Takkan boring...

:D

Wiween @ Awin said...

tu la psl kak e kucyg.lain kali, insya'Allah ween try join yek.:)

umi_e said...

reez... memang bestlah! shai memang pro ooooooooo tabik spring arrrrr kat shai :)

umi_e said...

ween... takpe... kita ada lagi prog ni bulan march nak gi ziarah 'Kasim Selamat' so bolehlah join nanti ;)

shadowX_19 said...

cayalah kak e.. kak e mmg best, sempoi dan bersehaja. kak e tau umur kak e lebih kurang cam umur mak sy... :)

umi_e said...

shadowX_19 :p

Kalau umur kak e lebih kurang umar mak dia... kenalah tukar panggil auntie e :p Kalau tak nanti perasan muda je hehehehehhe (tapi jiwa tetap muda ahakkkkkkk)

Wiween @ Awin said...

ziarah kasim selamat?

umi_e said...

a'alah ween... one of the bloggers tu...

Wiween @ Awin said...

aisey yeke kak..ween x kenal pulak kasim selamat.hehe xpe nanti kite berkenal-kenalan.;)