5 February 2008

My favalinks - Cendawan tagged me...




Pertama kali dapat tag dari dinda cute kak e sayang - CMG... tag tu oklah tapi pening gak nak menjawab semuanya... Semalam cendawan tagged kak e pulak... Kak e nak jawab tag dari cendawan cuma tak berapa faham hehehehehe maklum ler baru nak merangkak :p Anyway kak e cuba juga dan kak e akan tag pulak 5 orang lain macam yang diminta dalam permainan ini :)


1. Tag ni memerlukan orang yang di'tag' untuk list out link kegemarannya

2. Kemudian kena tag lima blogger lain dan share link (These links can be business links, favorite sites, affiliate links, whatever you want)

* At the end of the tag we would be able to share good links from others.



Rules untuk listkan favorite link :

1. MUST be clean. No X-rated sites.

2. Only FIVE links.

3. MUST tell 5 people.

4. A link back to the person who tagged you ;)

5. An active link plz.



Link kegemaran kak e ialah:


1. http://www.123greetings.com/

2. http://www.2000greetings.com/

3. http://www.hungrymonster.com/Foodfacts/Glossary-Terms.cfm

4. http://www.uni-graz.at/~katzer/engl/spice_large.html

5. http://www.lovingyou.com/


Seperti yang diingini oleh permainan ini, kak e 'tag' 5 orang lagi...

1. noushy syah http://bersama-masa.blogspot.com/
2. farah http://www.syabilsania.blogspot.com/
3. skyblue http://mykitch3n.blogspot.com/
4. del http://delilajasmy.blogspot.com/
5. P'Jay Arjuna http://p-j-arjuna.blogspot.com/

6 comments:

Farah Deen said...

K.E, farah baru je buat tag ni. ada kat sini http://syabilsania.blogspot.com/2008/02/my-favalink.html.
K.E tak perasan ye? anyway, thanx for tagging me. nanti ada yg baru, k.e tag farah semula ye?!

umi_e said...

hehehehe thanks farah... kak e tak perasanlah tu... mata ni dah berapa hari 'kero' je ler :D

P'jay arjuna said...

Hai kak E... thanks, sbb datang ke blog saya yg masih baru dan ntah apa-apa tu... sebenarnya, saya tak fahamlah mcmana permainan 'tag' ni... maaf sesangat, saya memang tak tahu...

Noushy Syah said...

Kak e..yehh, thanks for the tag but I've done it too...

http://panasians.blogspot.com/2008/02/my-favalink.html
Thanks kak e..have a good day yea.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

蛋餅不加蔥Amber said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社