2 February 2008

Nice Matters Award From Jun (Thanks dear!)

Cantik sungguh hiasan templete blog umiE
Tak kalah juga blog riani dinda kak e sorang
Ini award ke dua yang dapat untuk blog kak e
Dua-dua award dianugerahi oleh Jun sayang

Terima kasih buat jun yang telah anugerahkan kak e dengan award ni :) Besar sungguh rasa hati sebab kak e masih baru lagi dalam dunia blog-mengblog ni :) Apapun, kak e memang happy dengan anugerah yang dipanjangkan kepda kak e ni... Thanks ya jun... TERIMA KASIH DAUN KELADI...

OKlah, kak e pun nak panjangkan award ni untuk dinda2 yang kak e kasihi, kak e kasi balik award ni untuk:

jun, mat gebu, noreen, princessharyati,ummi budiman, sira, izam, pah sherry, shayz dan rozie...

errrmmmm cukup untuk 10 calon kot :) yang lain tu pasti akan dapat dari mereka yang akan panjangkan pulak award ni...

p/s: I also like to pass this award specially to baby - http://bubble-a.blogspot.com

4 comments:

Ummi said...

Kak e, tk banyak2...x terkata ummi..x penah pun terfikir akan penghargaan dan ingatan dari kak E..sekadar berkongsi segalanya dan belajar dari sifu2 di sini...apapun, ummi terima dengan besar hati dan rendah diri wpun rasa diri x layak menerimanya.. Harap persahabatan ini ikhlas dan berpanjangan..salam sayang..muaahhh!!

umi_e said...

Sama2 ummi, kak e pun sama gak, masih baru di alam ini dan bila di berikan penghargaan siber sebegini, hati rasa terharu juga :) I'Allah persahabatan akan berpanjangan :)

siranatawira said...

Firstly, tahniah buat kak E... sebb dpt anugerah tu, kak E memang layak pun... sebb resepi yg kak E bagi semuanya bagus...

Dan tima kasih sesangat... sbb penghargaan yg diberi pd saya plak... ish! ish! Ish! rasa mcm nak nagis jerr... saya ni bukan bgus sgt pun utk dpt penghargaan tu... alahai Kekanda ku sayang... p/s saya dah dpt dah cream yg pakai sembur tu... malam ni blh lah buat hot coco style starbuck punya...

anyway... Sayangggg Kak E...

umi_e said...

dinda sira sayang :) kak e pun sama gak... bila dpt 'award' dari si jun comel tu (yang mula2) rerfikir mende apa tu hehehehhe pastu dok senyap, rupa2nya benda tu kena share ngan orang lain pulak... so 2nd time ni kak e pun share ler... if possible nak share pada semua tapi nanti panjang sangatlah list, tak best so biar member lain pulak yg share :)

* ehhhh dpt dpt ekkkk cream tu...best lah tau... cream tu kalau bubuh kat atas ice cream buat tambah berkrim pun best gak... macam2 lah boleh guna... kalau umah ni cepat je habis :D