16 February 2008

Hari Keluarga Msjbox (16-17 Februari 2008)

Ini dia gelas yang dapat dari tukar-tukar hadiah :)

Manis sungguh senyuman Aina dan Puteri
Dua sahabat akrab yang sentiasa bersama
Tukar-tukar hadiah ini dapat dari Kasawari
Di tahun 2008 ini kegiatan Msjabox pertama


Hari ini merupakan hari yang dinanti-nanti oleh mereka yang ingin turut serta Hari Keluarga Msjbox 2008. Umie dan anak-anak juga tidak terkecuali menantikannya. Malangnya pada hari ini anak-anak umie ada kegiatan di sekolah, jadi kenalah tunggu sampai mereka selesai baru dapat berangkat ke Port Dickson - lokasi pertemuan yang telah ditentukan.


Kami sekeluarga sampai cara telah pun bermula kerana keluar dari rumahpun dah 2.30 petang. Sampai-sampai saja terus makan :D ermmmmm best! Chicken wings memang sedap... Event yang paling best sekali ialah acara permainan berkumpulan... anak-anak umie seronok sekali walaupun kumpulan kami tak menang :-S


Malam umie & baby @ adlin @ bubble pergi ke lokasi lagi, kali ini untuk join acara 'perkenalan dan soal jawab' serta tukar-tukar hadiah :-S Seronok boleh kenal member-member Msjbox yang sebelum ini mungkin kenal melalui blogs saja... Semoga hubungan di alam maya yang telah direalisasikan di alam nyata melalui Hari Keluarga Msjbox ini akan terus berpanjangan :) Insya'Allah...




3 comments:

Reez said...

Alhamdulillah...

Waaa... Dapat set gelas... Agak2 sape yang bagi tu yek?...

:D

umi_e said...

heheheheh reez :p sure tak baca pantun kak e tu :-s (kasawari)

Ammar & Aiman said...

Hai Umi E.. ni Aiman dan Ammar datang nak minum oren pakai gelas yang ayah bagi.. keh keh keh..

Rambut anak Umi-E tu rock lah.. mesti dia rockerz kan..