3 November 2008

~ Tak sempat nak update ~

Dapur umie ni pun dah jarang benar berasap...

Jebat memang suka buah durian

Durian dibeli di Kuala Kelawang
Disebabkan kesibukan hal harian
Blog pun sudah mula bersawang


Bulan Ramadhan dah lama meninggalkan kita. Bulan Syawal juga dahpun berlalu pergi... Namun keadaan umie masih lagi seperti sedia kala... sibuk yang berpanjangan... dengan macam-macam hal...

Memanglah membosankan kawan-kawan kerana tidak ada n3 baru yang dipaparkan... apa nak kata... keadaan tidak mengizinkan untuk umie memaparkan n3 baru...

Walaupun begitu, umie mengucapkan berbanyak terima kasih kepada mereka yang masih sudi untuk menjenguk umie di sini...

* Thanks ya Shai sebab membuatkan kak e mencoretkan sepatah dua kata setelah membaca msg yang ditinggalkan tu :p

8 comments:

arsaili said...

salam..kesibukan memang sentiasa menghambat kita

Tirana said...

Tanggungjawab yang lebih diutamakan. Blog ni sekadar mengisi masa lapang kan Kak E..

umi_e said...

arsaili... tu lah... tak boleh nak lari...

umi_e said...

Tirana... betul tu, blog ni hiburan sampingan selain 'mengisi masa lapang' so bila tak ada masa lapang makan 'tak terisi' ler hehehehe

Amer Aan @ Green Arrow said...

pinjam peti ais kak...
hehe

Mamak Spicy said...

Meow...meowww....:)

Pendidikan said...

Salam,
Kalau nak salin ilmu dari blog ni, apa pengkerasnya?
Menulis blog sebagai hiburan sampingan juga suatu sumbangan.
Contohnya, resipi buat kueh ni.

umi_e said...

amer... nak ke? meh ler amek hehehehehe

mamak spicy... meowwwwwww meowwwwwwwww juga :p

pendidikan... takde pengerasnya, kalau sudi sila-silalah ya :)