27 November 2008

Happy 10th Birthday to Baby (Adlin) @ Bubble


Badrul gemar makan meehun
Lebih gemar kalau diletak telur
Hari ini birthday Baby 10 tahun
Semoga Allah panjangkan umur



Happy birthday to Baby (Adlin)

Hari ini Baby umie genap berusia 10 tahun (nanti kenalah tukar umur Baby kat dalam blog baby tu tau...) http://bubble-a.blogspot.com/

Lately ni umie memang bz sampaikan tak sempat nak update blog walaupun sebenarnya ada beberapa resipi yang ingin dikongsi...

Ini pun umie cuba juga update entri sempena ulang tahun Baby... Semoga Baby akan membesar menjadi anak yang soleha :)
We love you Baby!

*** Kepada kawan-kawan bloggers yang telah memberikan award dan tag umie ucapkan berbanyak terima kasih dan mohon kemaafan kerana tidak berkesempatan untuk membuat tag dan menggantung award yang diberikan di 'dapur' umie yang dah mula bersawang ini kerana umie memang betul2 sibuk sekarang ini :-S

~ THANK YOU ~

2 comments:

i-chimera said...

happy birthday jugak utk baby Adlin... semoga happy selalu... bestnya dpt kek ya...

umi_e said...

Thanks... itu bukan kek B-Day dia... gambar kek B-Day dia belum upload lagi...