26 August 2008

Kittens Again!


Nor_67 dan Ziehelmy pergi ke Tumpat
Jalan melintas padang terpijak semalu
Dagang Pak Malau dangan bertempat

Dagang si kucing ini menumpang lalu


Sebenarnya umie sahajalah meletakkan n3 tentang kucing-kucing ini supaya seseorang yang berhasrat untuk mengambil anak-anak kucing ini dapat terus melihat telatah mereka yang memang menghiburkan. Lapipun ibarat pepatah Melayu, dari mana datangnya cinta, dari mata turun ke hati... maka bila seseorang itu melihat gambar kucing-kucing ini, mungkin terus berkenan dan menarik hatinya... ;)



Semoga gambar kucing-kucing ini akan dapat menarik perhatian seseorang itu, maka dari pandangan matanya akan terus menerbitkan suatu rasa di hatinya... Dengan adanya rasa itu diharapkan akan timbul pula rasa cinta untuk memiliki anak-anak kucing ini :)




6 comments:

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

siap pakai reben tu..hehehe..comellah kucing tu..dulu saya mmg hantu kucing..sampai mak nak buang kucing kene masa saya g sekolah..pas dpt tau menangis ler tak hingat donia..suka kucing tapi tak nak cuci tahi dia klu buat hal dlm rumah hehehe..

Pastuh tetibe jadi benci kucing pasal kucing kesayangan ada kencingkan buku sekolah kesayangan..mana lebih penting..mestilah buku sekolah tu pasal nak beli kene kuar duit..haa..masa tu jugak kene halau...dah benci dah hehehe...

umi_e said...

rina... kak e dari kecil sampailah sekarang ni, kerana kucing sanggup 'berparang' hehehehehehe (kes masa kecik-keciklah tu) Sekarang ni pulak sanggup 'marah-marah' pada hb :D

* Alhamdulillah mempunyai hb yang membantu sebab sanggup membersihkan tahu kucing apabila mereka buat hal

Tirana said...

Kak E ni memang suka kucing ye... Comel sungguh anak-anak kucing ni.. Dapat kat saya..ku cium-cium..hehehe

umi_e said...

tirana... kak e memang suka kucing dari kecik2 lagi & mereka akan dianggap sebagai part of the family...

* kucing menghiburkan tau...

sakuraku said...

ooo...kakak.... comil sgt lah diaekor niii....malas nk tgk ar.... tensen tawwwwwww!!!!!!!!!!! dpt tgk jek... tak blh peganggg..... tak acciiiiiii!!!!!!!!!!!!!!dah la boring duk sorang2 kat sini huhuhuhuuhhu

umi_e said...

iela... kalau dapat pegang memang hilang semua masalah tau ;)