25 August 2008

Happy Birthday To Adik & Siti Suhana

Kasawari peramah suka bercanda
Tidak suka pikirkan apa2 masalah
Selamat ulang tahun buat anakda
Doa restu umi pinta kepada Allah

Hari ini merupakan hari lahir Nur Sofiana @ Adik yang ke-12. Sempena ulang tahun Adik, dia mahu umie buatkan cake cokelat dan dihiaskan dengan gambar zgifara. Rancangan awal untuk keluar berjalan terpaksa ditangguhkan kerana harus membuatkan kek birthday untuk Adik.

Selain daripada Adik, hari ini juga merupakan hari lahir adik angkat umie, Siti Suhana @ Cempaka_adrini. Semoga dirimu terus dilimpahi rahmat oleh Nya :)



Adik suka sangat dengan girafa, apa saja yang ada girafa dia akan simpan. Kek birthday adik kali ini, dia nak gambar girafa... senanglah kalau camtu!!! Umie ada tukang lukis @Kakak hehehehehehe Gambar girafa di atas kek Adik, Kakak yang lukiskan. Lepas itu umie tinggal meletakkan icing dan hiasan pada lakaran yang telah Kakak lukiskan. Thanks Kakak!

*Menurut Adik, birthday cake Adik habis kerana kawan-kawan Adik sukakannya :) Alhamdulillah...

16 comments:

i-chimera said...

Wahhh!!! cutenya cake dia... happy birthday adik... semoga sihat waalfiat dan happy selalu...

umi_e said...

Thanks chimera :)

Amer Aan said...

nk kek..
nk kek..
slmt hari jd...

Tirana said...

Happy birthday to birthday girl... Sedapnya kek tu...!

umi_e said...

amer... nak eekkkkk meh ler sini :p

umi_e said...

Tirana... thanks on her behalf :)

* kek tu dah habislah...

:: Cikgu Wiween :: said...

Happy Bday buat adik! *hugs*

Ezad said...

errr...

kat comment yg lepas kata nak buat kek untuk kucing.

adakah yg ini yg dimaksudkan..

isk...

tak tau dah nak beza antara makanan org dgn makanan kucing

shafa said...

Happy birthday, lawa sungguh kek zirafah nya. Zirafahnya kl nak vote blh bagi star.

umi_e said...

ween... Thanks on behalf adik :)

umi_e said...

ezad... tak sempatlah sebab dah buat 3 kek untuk orang... hehehehehe

umi_e said...

shafa... Thanks... biasa-biasa je... itupun atas bantuan KAKAK lukiskan gambar zirafah tu dulu...

Ecah said...

happy happy birthday!!!! goreng gitar sambil nyanyi.. hehe.. sedapnye kek.. mcm da setahun xmakan kek.. huahuahua..

cemut said...

wahhh terer la kak e..nanti befday cemut nk kek gambo avril lavigne boleeeeeeeeeeeeee

umi_e said...

ecah... gi je ler beli kat kedai :P

umi_e said...

cemut... anak bungsu kak e no1 fan of Avril