12 August 2008

Award ~ Thanks ya! ~

Syakirah konvo pakai jubah Merah
Ditemani keluarga rasa bahagianya
Tersentuh hati mendapat anugerah
Award diterima tak pandan rasanya
Award ini diterima dari Cik Mat Gebu dan juga Cendawanintim (sorry ya... lambat gantung kat dapur usang kak e ni) dan juga daripada Bibie (kak e terus gantung sebab ada masa lapang hari ni)
Terlebih dahulu diucapkan berbanyak terima kasih kepada Cik Mat Gebu kerana masih terus mengingati diri ini... Seterusnya kepada Cendawanintim dan Bibie yang turut memberikan award yang rasanya tak sepadan dengankreativiti yang dibuat pada blog ini...
Walaupun begitu, pemberian 'award' ini tetap diterima dengan hati yang berbunga-bunga hehehehehe :D TERIMA KASIH DAUN KELADI...
Sempena bulan 'award' umie nak jugalah panjang-panjangkan 'award, ini kepada mereka yang tak semua di sebutlah ya...
* sis lawa - tiraihidup.blogspot.com
* ann hani - annhani.blogspot.com
* kiyo - kiyohashim.blogdrive.com
* syam - syam81.blogspot
* shai - shaizar.blogspot.com
* chime - i-chimera.blogspot.com
* topek - diari-hidupku.blogspot.com
* iela - sakuraku.blogspot.com
* ros - rossickky.blogspot.com
* aziz - azizlaikar.blogspot.com

6 comments:

Mak Su said...

salam ziarah, dan tahniah...

Aziz Laikar said...

Whoa... Congrats Kak E!!!
You deserve it.

And terima kasih untuk award yang dipanjangkan jugak!! hahaha... siap letak adress lagi. Hehe.. thank you!

umi_e said...

mak su... thanks :)

umi_e said...

aziz... dont forget tu hang it up ;)

shakirah said...

salam kak e. Thanx tuk award tuh..hehehe....Nape x cakp kak e ade kat ukm. Kalau x bleh mntak blnje kat pesta knvo..hehehehe. Anyway, sweet la award tuh..

rossickky said...

Kak E,

Tahniah dapat award ya!

Apa pun I will link the award to your blog ya!

Terima kasih..