5 August 2008

Kakak melukis Envi


Ummi Budiman rajin buat kaya
Kaya dibuat khas untuk ibunnya

Kakak lagi ada mood nak berkarya

Si Envi pula jadi model lukisannya



Kakak memang suka melukis, dari kecil dia akan melukis apa saja yang dia suka. Masih ada lagi lukisannya yang umie simpan dan framekan sebagai kenangan. Hingga sekarang juga dia suka melukis cuma ikut mood dialah... Masa mood baik apa saja pun menjadi bahan untuk dia duduk melukis...



Si Envi pula sedang tidur dengan lenanya... Masa inilah kakak ambil peluang untuk melukis gambar Envi yang kalau dalam keadaan sedar, sudah pasti sukar melukis gambarnya. Envi jenis tidak tahu diam... aktif sungguh...



Inilah hasil gambar lukisan yang kakak dah siap melakar... ini baru lakaran saja... entah bilalah nak siap sepenuhnya...

6 comments:

cemut said...

siyes la kakak.die mmg berbakat..
bravo!! gilap lg bakat die.

umi_e said...

Thanks cemut :) Kakak memang ada bakat yang diwarisi dari ayah dia ;)

Deehan said...

salam umi.
dh lama layan blog ni, tapi taknak komen. skrg ni dh bikin blog sndiri. saya link blog ni ye. harap dpt ramai kenalan.

sakuraku said...

waa..kak e, ank akak mmg berbakat..nmpk nk sama la... ieeee..geramnya dgn kucing yg tgh tidor tu..rasa nak tarik je idung dia....

umi_e said...

Selamat berblog ya deehan :)

Silalah link :)

umi_e said...

iela...

Memang geram dengan Envi tu...