2 August 2009

Demam lagi...


Mat ambil air dari perigi
Perigi milik si pak Mihat
Demam umie berbalik lagi
Rasa badan amat tak sihat

Berapa hari ini umie betul2 collapsed dengan keadaan deman dan batuk yang agak berat... seluruh badan rasa lenguh-lenguh dan tak larat nak bangun. Lepak je... makan minum anak-anak dan hb yang uruskan...

Semalam pergi klinik lagi tapi doktor kasi antibiotik untuk 3 hari sahaja - jika dalam masa tiga hari masih rasa lemah-lemah, kenalah pergi ke hospital (bab ni yang malas) harap-harap dengan kekuatan semangat yang ada demam umie akan pulih...

Tengkuk pun rasa berat je ni... tak dapat nak cerita panjang...

10 comments:

Salam Dari Medan said...

Semoga kak umie cepat sembuh.. kuatkan semangat yah!

Amer Aan said...

ciannye kak e..
da mkn ubt ke?
smg cpt smbuh ye kak e...

Anya said...

Very special shot :)
Ho is it ??

have a nice sunday
purss to all
Kareltje =^.^=

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam Umi..
hari tu anak ita demam, bw gi jumpa Dr pun mmg Dr bagi ubat just for 3 days, after 3 days kalau still demam, kena p hospital for screening..alhamdullilah, semuanya dah ok. Ita harap Umi juga cepat sembuh ya
♥Ita

maiyah said...

salam kak e.. sabarlah kak.. Insayaallah nanti cepat sembuh, banyakkan berihat.

cekmekzue said...

salam umi,
wish you well soon. zue pun duk batuk2 ni. musim ni kena cepat2 pi doktor, takmahu melarat.
get well soon okay. take care

ashley said...

Time nih, jangan ambik mudah bila demam nih..you'll never know!

usaha untuk menyihatkan badan juga ibadah yang dituntut!!

take care..

umi_e said...

salam dari medan...

amer...

anya...

ita...

maiyah...

cekmekzue...

ashley...

TERIMA KASIH... Hari ini nak gi buat blood test supaya confirm just demam biasa je...

* Baru demam begini dah rasa kekurangan nikmat yang Allah berikan...

kekcoklat said...

Salam Kak Umie... Moga cepat sembuh ye... :) May God bless u

umi_e said...

kekcoklat... terima kasih di atas doanya :)