3 August 2009

Fake it!


Gunung Sibayak gunung berapi
Terletak sebelahan si pisu-pisu
kek tiga sederet tersususn rapi
Di antara kek itu ada yang tipu
Ikutkan tak larat nak update n3 tapi disebabkan dah janji dengan adik umie yang di S'pore untuk letakkan gambar faux cuppies dan cake ini, umie buat jugalah.
Adik umie dah buat tempahan bagi pihak kawan-kawannya di sana. Umie dah beritahu kakak tentang tempahan yang dibuat. Kakak baru balik dari camping pengakap dan dalam keadaan kurang sihat juga tapi kakak kata dia akan cuba siapkan tempahan seperti yang diinginkan dan pos ke sana secepat mungkin.
* Kakak dah ada idea untuk BDay cake little boy tu... tunggu je lah ya mak busu ;)
* Di sini umie ingin merakamkan jutaan kemaafan kepada puan D Wani kerana tidak membuat tempahan faux cuppies/cake untuknya. Si Kakak sibuk dengan camping pengakapnya dan umie pula tidak sihat... harap jangan marah ya...

** Cuppies dan cake yang ditayangkan ini telahpun menjadi milik orang...

14 comments:

<< s| tED| >> said...

cantilha cupcakes kak e.. besar.. selalu tgk yg cumel2 jek...

mawar merah said...

Cantknya cakes...saya tak pandai buat ( lebih tepatnya malas), makan saya pandai ler....

Dah sihat ker?

umi_e said...

tedi... cuppies tu size biasa je cake tu ukuran 8in ;)

mawar merah... kalau setakat nak makan satu-dua baiklah beli je :p kannnnnnnnnnn :D

CatlinaFly said...

faux cake tu ape kak umi?ni first time sy dgr..

maiyah said...

salam.. yelah cantik cupcakes.. saya kalau bab makan nih nombor satu tapi nak buat tu tahu2 jer lah huhu

umi_e said...

catlina... olok2 punyalah tu :D

maiyah... biasalah tu... saya pun sama gak ;)

Ana Ali said...

ka e. tak sihat demam ker..wah kakak sekarang dah pandai baking cam mama dier..seronok arrrr ader assistant kan..

umi_e said...

ana... masih belum sihat lagi lah... eehhhh bila nak dtg amek pokok lily tu?

Watierman said...

Salam kak e...dah sihat ke belom????cantik cuppies tu....tp jaga kesihatan akak elok yer!!

umi_e said...

watie... masih belum pulih sepenuhnya ni... thanks...

Anya said...

Wow!!
Umi
Did you make those cakes self ;)
It looks so yummie.....

umi_e said...

Anya... yup, we made it :)

Siti Nurul Jannah Fital said...

alaalla...kak ku sakit upanye...sorry arr kak lama tak blogwalking...
Akk cantik cupcakes tu...'
tempah leh ke...hahha

umi_e said...

anna... boleh je... nak cuppies betul2 atau olok2 ni :P