6 July 2009

Exchange Gift ~ Thank You ~


masz73 orangnya tinggi lampai
Sayangkan anak tidak diabaikan
Pemberian EG telahpun sampai
Terima kasih ucapan diberikan
Rakan EG umie iaitu kak azah dari KK telah mengirimkan barang-barang seperti di dalam gambar di atas untuk umie. Terima kasih di atas EG yang telah umie terima. Oleh kerana umie lebih kepada memasak, maka kak azah telah memberikan buku masakan (kebetulan umie belum ada buku tersebut dan bolehlah dijadikan tambahan koleksi buku masakan), dua pelita minyak tanah dan dua helai sapu tangan ala-ala zaman masa umie kecik-kecik dulu :)
Terima kasih daun keladi ya kak azah dan juga mrsnor yang telah menjayakan EG ini :)

13 comments:

Anya said...

It looks yummie !!!
A gift is always puurfect ....
have a lovely day :)

Kareltje =^.^=
Anya :)

azah said...

Itu je terdaya akak lakukan..mati akal dah..hehe..syukurlah kalau e suka..

~Yatt~ said...

wahhhh k.e..hadiah dari obersea..hehe...pasnie akak dah kena mula kolek pelita nie.. :-)

<< s| tED| >> said...

wah! Cabtik pelita tu.. dah jarang jumpa sekarang!

umi_e said...

Anya... thanks :)

kak azah... saya suka - nanti nak tengok resepi apa yang senang dibuat ;)

yatt... kak e 'masih kebal' dari jangkitan virus koleksi kot hehehehehe - kuranglah pesaing yatt dkk kolektor :D

tEDi... tu lah... kat kawasan luar bandar je yang masih ada pelita camni :p

ain said...

cutenyer pelita tu!

MrsNor said...

salam umi e
alhamdulillah dah selamat terima dari kak azah. Akak pun suka kolek buku masakan tp satu tak prnah try hahahah

secangkir madu merah said...

wah dapat hadiah buku masakan, kena try tu.. lepas tu ajar kitorang laks... heheehe..oh ya sek4 tu pon tidak ku tau dimaner..agak2nya lokasi kat ner ek?

kakpah said...

lepasni bolehlah umi masak lebih sedap lagi. Pastu bawak sepiring rmah kpah ye! hehe..

umi_e said...

ain... warnanya pun kak e suka :)

MrsNor... thanks organised ;)

SMM... nanti kita cakap secara live - baru senang nak explain :p

kakpah... adikmu ini bukanlah rajin hehehehehe :D

Naurah Napiha said...

Cantik nye sapu tngan tu..zaman sye un dh xde sapu tngan tu..leh dibuat koleksi ni..
buku resepi tu pon mcm sedap je..nk cari la..bab2 memasak ni memng minat saye gak..he..leh bg resepi ke kak??

~PakKaramu~ said...

Terima kasih kerana mengikuti blog saya

umi_e said...

naurah... sapu tangan zaman kak e kecik2 camtu lah...

pak... ada masa saya singgah lagi ya :)