29 October 2007

Oh my God! Finally I have a blog!



Yesterday, I told my loving and understanding hb - my thoughts of having my own blog (like some of my friends) I showed him some of my friends' blog. My children were with us looking at the blogs ;)

So to make me have my own blog, my hb asked my kids to help me with it (I'm not good in IT/Computer).
They created this blog for me just in few minutes! Oh my God! That easy???

So unbelievable that now I have my own blog!

Thanks to my dearest friends, noreen, lydia, cik mat etc that give me courage to have a blog. Hope that you guys will help me to develop my blog as interesting as yours :)

* p/s: Actually my kids created me a blog yesterday but I have made a mistake - I gave them a wrong email address - I couldn't verify the email so I couldn't do much with the blog. Therefore today, they created me another blog, similar but with different/correct email address :D

5 comments:

xera said...

akak, congrats for this blog, finally u have one, hehe... me?x reti la nk berblog2 ni..hehe...seronok tgk semangat akak2 n friends(lydia, mat gebu, kak hani,kak yani, noreen etc)tulis blog..saya tumpang baca je la ek...happy blogging akak..

umi_e said...

Thanks xera... sebenarnya dah lama kawan2 ajak akak buat blog, masa tu kat UK lagi TAPI akak tak tau... tiba2 datang pulak semangat nak buat blog :D Kalau tanpa bantuan hb & my kids, rasanya sampai bilapun tak wujud blog ni :) ermmmmm one day xera pun akan ada blog juga kot... tunggu sampai seru cam kak e :P

SHERRY HANI said...

Kak E, saya mula2 dulupun terkial2 gak.. blog tergantung smpi 3 bln br siap..tak reti nk buat... akhirnya slow2 buat..tgk blog org dulu... skrg ni alhamdulillah.. leh jln sendiri.. kena add mcm2 kt dlm tu.. tiru2 org punya... hehehehe.. skrg ni kira ok le kot...

Hani said...

Kak E...... congratulation!!!! yeahhh Kak E dah ada blog sendiri... mari mari kita memeriahkan suasana di dapur :D I letak link yer kat my blog...

umi_e said...

Sherry & Hani... Thanks for your support :)

Kak e dah lama teringin nak ada blog tapi sebabkan tak pandai tu yang tak jadi2 :D

Alhamdulillah now dah ada so tinggal nak tambah2 cam Sherry kata... kena tengok orang lain punya pastu amek mana2 yang suka hehehehehehe - kak e ada juga amek yang Sherrynya ni - THANKS!