30 October 2007

Kuey teow tom yam



Sahur pagi tadi, my kids nak makan tom yam dengan kuey teow. Mudah je ler... kuey teow dah ada yang siap, tinggal beli dan bersihkan je. Before I used to make my own kuey teow (http://myresipi.com/top/detail/917) but not now hehehehehe (dapat masak hari2 pun dah kira bertuah)


So senang je... I panaskan tom yam yang masih ada (memang masak banyak sebab my kids suka) dan curah kat atas kuey teow... jadilah kuey teow tom yam :D memang membuka selera waktu sahur sebab rasanya yang masam2 tu...

2 comments:

xera said...

uish..terliur ler...nk buat tp xde dapur lg, baru masuk umah sewa,hehe

umi_e said...

xera... resipi ni senang je... kira buat lebih2 boleh modify jadikan bee hoon kuey teow juga hehehehehe