10 April 2008

Tag ~ dari fida @ s_shamen

Gambar sebelah kiri: Rupa luar esbok
Gambar sebelah kanan: Rupa bahagian bawah
esbok


Gambar sebelah kiri: Bahagian dalam - atas
Gambar sebelah kanan: Bahagian pintu esbok


Gambar atas: Bahagian laci esbok tingkat atas
Gambar bawah: Bahagian laci esbok tingkat bawah


Di shout box abid tinggalkan pesan
Cuba dijawab harap-harap tak lupa
s_shamen tag berikan kak e tugasan
Tayangkan esbok macam mana rupa


Fida atau s_shamen tag kak e dengan tugasan untuk menayangkan esbok atau peti ais yang ada di rumah kak e. Sebenarnya segan nak tayangkan rupa dan isi esbok kak e ni... tapi sebab kak e tak mahu hampakan fida, kak e cuba jugalah ambil gambar seperti yang dikehendaki.

Harap fida berpuas hati dengan hasil tugasan yang diberikan...
Pastu kata kena teruskan TAG ni... ermmmm tapi tengok dah banyak kawan2 yang kena TAG ni... TAPI kak e NAK juga TAG beberapa orang...
Kalau ada masa, buatlah... if not takpe... this is just for fun :) Lagipun kak e faham keadaan kawan-kawan...
~ Sis Norz
~ Shai
~ Ein
~Naomie
~Angriani
~Iyandz
~ ummi
~Abg budin
~KakmOn
~Retna

11 comments:

iEn said...

Maaf Kak E. ien xleh jawab sebab ia privasi bg ien.. hehe!

umi_e said...

hehehehehe no prob ein :) for fun je ;)

iEn said...

tq kak E muaahxx!!!!

umi_e said...

hehehehehhe {hugs} not to worry ok :D

aNgRiAni said...

kak e...mcmner tau nie yg peti ais riani selalu bersih jer....ahaks...maksudnyer kosong ler kak...hehehehehe...sejak kebelakangan ni kan bz so tak sempat nak men masak²...ngeengeee...takper...bila riani dah smpi twu nt, riani jawab taggie akak nie yer...caayang kak e

Shaira Nadiah MJ said...

Macam peti sejuk kat umah Shaira je, heheeh :p

aria ayumi said...

huwaaa penuh aksesori kat pintu peti sejuk kak e. menarik! :D pintu peti sejuk umah diya kusung jerk. tapi, dalam penuh ah :p

umi_e said...

riani... takpe... this just for fun ;) not to worry ok :-*

umi_e said...

shaira... sama ekkk ;) tapi dalam peti dia sure kemas je tak cam kak e punya tu... sampai dah takde tempat nak letak heheheheh :D

umi_e said...

diya... kosonglah bagus, kemas dan rapi je... kak e sebab suka kumpul fridge magnet... so tu yang penuh sesak :D

Nina Suria said...

salam kak E, kakmOn nyer esbok ade 5 kat rumah. Nak tangkap gambo 5 esbok tu nanti tak muat lak frame hikhikhikhik Insya Allah ada kesempatan kakmOn share yah :D