19 October 2009

Please Vote For Baby ;) 7E ~Slurpeelicious Moments~


Kak Intan berjoging tiga pusingan
Masa berjoging ternampak Hanum
Baby pun nak masuk pertandingan
Bersama Mahzuz Slurpee diminum

7Eleven mengadakan satu pertandingan gambar creative bersama minuman slurpee. Baby ingin sangat masuk pertandingan itu dan gambar di aas merupakan gambar yang Baby ambil sendiri guna auto. Masa itu umie di dapur dan tidak dapat tolong ambilkan gambar Baby dengan Slurpeenya.

Harap sesiapa yang masuk ke blog umie dapatlah pergi ke sini dan vote Baby. Tolong panjang-panjangkan tentang pertandingan yang Baby ikuti ini ya... Umie tidak baca syarat pertandingannya bagaimana tapi semasa umie cuba VOTE gambar Baby, umie kena masukkan alamat email dan submit. Kemudian perlu verify melalui email yang dihantar oleh Nuffnang. Itu sahaja yang perlu dibuat. Setiap email yang digunakan untuk vote boleh submit 5 kali sehari. Boleh guna sebanyak mana email yang ada. Tarikh untuk VOTE ialah dari 19 Oktober-25 Oktober. Jangan lupa ya vote untuk Baby ;)

* Kalau dah peminat kucing, minum slurpee pun nak kongsi dengan kucing juga:P Si Mahzuz pulak, bukan main beria nak minum slurpee tu :)

* Terima Kasih vote untuk Baby :)

23 comments:

kakcikseroja said...

Salam Umie..

kakcik dah cuba masuk ke website tu, nak vote untuk baby.. tapi tak boleh masuk la pulak. :( Nanti2 kakcik cuba lagi ya? Semoga baby mendapat kemenangan.

CikMin said...

ok kak umi..dah siap verify dah vote tuk baby..semoga berjaya eh...

umi_e said...

kakchik... terima kasih :)

CikMin... terima kasih :)

linda_cute@misslyn said...

sori kak umie..linda balik kg. coz ada reunion sekolah ..hai..dpt jumpa schoolmate stlh 25 thn...mcm2 bentuk fizikal yg boleh dilihat..he3x...teruja sgt dpt jumpa derang..
tapi walau bagaimanapun, one day kita akan jumpa gak..teringin nk tngok anak2 bulu kak umie tu yg kian membesar dan comel...

umi_e said...

linda... its ok... ada jodoh kita akan bertemu :)

sI tEDI said...

aduhaii kak e.. saya mesti vote ni.. kalau menang bg hadiah pada mahzuz..

secangkir madu merah said...

saya akan vote..semoga berjaya..
pandai ke si mahzuz tu sedut air pakai straw?

Watierman said...

Ok Kak E..kalau ada rezeki insyaallah baby akan menang..cute mahzuz..pandai betul ke dia minum guna straw tu?

umi_e said...

tedi... kalau ada rezeki Mahzuz :)

SMM... Mahzuz pandai berak dalam rumah je :P hehehehe

Watie... Mahzuz pandai menyibuk je khikhihkhihi :D

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

umi_e said...

PakKaramu... salam Pak... terima kasih...

sue_eila said...

salam kak umie..sue tinggal jejak kt sini ek..geram tgk karenah kucing2 umie tuh :-)

umi_e said...

sue... terima kasdih :)

Salmi said...

salam umi, me dah vote for her..hope dat she will win!..:-)

umi_e said...

salmi... thanks

~~zAnAfAhMi~~ said...

salam umie...

zana dah cuba msuk website tu tp susahnya loading...
bila2 free kita cuba lg ye.

MamaFaMi said...

I voted trice for your darling daughter. All the best to her!

umi_e said...

zana... thanks kerana mencuba

mamafahmi... terima kasih banyak :)

Papa meow said...

Salam...
nanti papa vote...
cumel la plak pic tu huhu...

Papa meow said...

Allah... baru nk vote, dah close pulak... lambat masuk, maaf tau heheh

Anya said...

Can I also vote ??
I wish io could :))

hugs to all
Kareltje =^.^=
Anya :)

umi_e said...

papa... terima kasih... dah tutup pun :p

anya... thank you :)

~PakKaramu~ said...

Tak pa la Umi, sakit hati tu sakit la juga tapi Tuhan sedang perhatikan tipu daya manusia, Pak Karamu rasa masa akan sampai juga kemudian baru lah mereka tahu

Oh ya ! lupa lak, kucing tu mandi tak ?