15 April 2009

GIFT & TAG dari Amer @ ALIEN IJO

Kak Intan sehat sebab suka joging
Sambil joging lihat barang di pamer
Award dan Tag dah adat blogging
Yang ini baru dapat daripada Amer

Seperti yang telah maklum, umie memang lama tak aktif bertenet - secara tak langsung tak aktif juga mengupdate n3 di sini... Semalam dapat satu Award/Gift dan TAG daripada Amer @ Alien Ijo.

Bila ada TAG - maka adalah tugasan yanag perlu dibuat... Ini yang disebut oleh Amer untuk mereka yang diTAG :

" Dan gift dari saya yang folow blog ijo saya dan ada syaratnya, ini syaratnya: Letak award ni di blog anda. Berikan 5 sebab kenapa anda memilih blog ini. Tulis sebarang komen pasal penghantar ini.."

* Syarat pertama kak e dah buat tau Amer :P ~ dah letak kat n3 hari ni :p

* Lima sebab kenapa pilih blog ini : ~

i. kak e antara yang awal follow blog Amer sebab suka citer-citer di n3 amer yang santai.
ii. kak e minat warna hijau
iii. kak e teringin nak tengok alien yang betul-betul ~ tak dapat tengok yang betul, dapat tengok yang ijo pun jadilah hehehehehehe :D
iv. kak e suka dengar lagu-lagu kat blog Amer
v. kak e senang dengan blog Amer yang ceria
* Amer cool - walaupun tak pernah bersua tapi kak e dapat rasakan kemesraannya :)


~ So selesailah tugasan kak e ni ya Amer ;)

2 comments:

Amer Aan said...

mekaseh kak e...
nk tgk alien?..
hikhik..
ske entry sy buat...
hikhik..
(trsimpul malu2 ni)
eheheh

umi_e said...

:P semua lima2 sebab tu memang dari hati yang ikhlas ni ;)