5 October 2008

Masih beraya ya...


Baby main bunga api bersama si Irfan
Bunga api disimpan dah dari semalam
Salam Kak e hulur memohon kemaafan
Tanda kita semua bersaudara se Islam


Salam buat semua teman-teman yang disayang... Lama sungguh umie tak update n3 disebabkan kesibakan sejak bulan Ramadhan baru ini lagi. Umie memang bz dan sampai sekarang pun masih lagi tak berkesempatan nak menziarah blog teman-teman...


Terima kasih diucapakan kepada teman-teman yang masih sudi singgah di sini dan meninggalkan pesan di Msjbox yang tidak sempat umie balas... Jangan maerah ya... bila ada masa yang terluang umie singgah ok... Insya'allah...


Suasana hari raya masih lagi terasa kerana kebanyakan warga kota baru pulang dari kampung halaman masing-masing... Jika ada yang melewati kawasan tempat tinggal umie (Bandar baru bangi) sudi-sudilah singgah ke sini ya...


Ketupat di atas tu mummy umie yang anyam dan dibantu oleh anak umie, Kakak untuk mengisikan beras dan merebusnya... Lama betul umie tak menganyam dan menghidangkan ketupat seperti ini di hari raya sebab jika umie beraya di Kelantan, ketupat mereka tak sama...


Sampai jumpa lagi di n3 baru... Take care...

3 comments:

Tirana said...

Ha'a kak e, nak belajar anyam ketupat ni..guna ribbon plastik pun tak pe.. Macam mana ye kak e nak ajar online..Nanti buat satu entri tulis cara-cara nak anyam ketupat ni ye..siap dengan gambo sekali..

umi_e said...

ok... I'Allah kak e buatkan... tapi lebih baik kalau tengok sendiri cara membuatnya... kalau guna gambar rasanya payah sikit... meh ler sini...

Amer Aan said...

nmpk sedap kek tu