31 July 2008

Tag ~ Thanks Naz! ~

Chiku sedang tidur dengan lenanya mendakap erat Pooh :) ermmm cute kan!

Senyuman si Ryan buat wajah berseri
Begitu juga manis senyuman Angriani
Terima kasih naz kasikan bahan entri
Jadinya bolehlah kak e update blog ini


1. Nama-nama timangan oleh orang tersayang

* siapa dia orang tersayang tu eekkk??? ( Soalan kabur :p sebab banyak kategori 'orang tersayang' so umie tak jawablah hehehehehehe )


2. Anda seorang yang...

* HAPPY GO LUCKY :D hehehehehe (Life is short so enjoy your life... )


3. Insan teristimewa. describe apa yg membuatkan dia terlalu istimewa di mata anda.

* Dia seorang yang penyabar! (Sabar dengan perangai umie yang... hehehehehehe )


4. Makanan favourite anda

* Banyaklah juga... Tapi kalau makan nasi campur, hari-hari lauk asam pedas pun tak apa hehehehehehe


5. Favourite color

*Hijau, kuning dan hitam


6. Favourite song

*Lagu-lagu yang evergreen dan lagu2 yang nostalgik :D

Antaranya...

Without You - Air supply

I dont want to talk about it - Rod Stewart

When I need you - Leo sayer

Hello - Lionel Ritchie

Right here waiting - Richard Marx

Nothing can cahnge my love for you - George Benson

Everything i do, i do it for you - Bryan Adams

Careless whisper - George Michael

I don't like to sleep alone - Paul Anka


~ banyaklah lagi :p cukuplah tu kan... nostalgic!


7. Sikap yg membuatkan anda stress

* Orang yang tak tahu menghormati orang lain, sombong tak bertempat, tak tau menghargai kebaikan orang...


8. 3 bende yg mesti ade dalam handbag anda

* Kunci, hand phone, dokumen (lesen, ic, cards)


9. kali terakhir anda menangis beriya-iya..kenapa

* Kematian kucing... hehehehehehe


10. tag 5 rakan anda

* Nak tag sapa eekkkkk????


~ sesiapa yang beri komen di sini, silalah jwab tag ni ok heheheheheh Pleaseeeeeeeeeee :D and Thank you! :-*


4 comments:

Wiween @ Awin said...

kak e! hello tu lagu peberet ween!!!! "hello...is it me u're waiting for..." wahahahahahha

umi_e said...

ween... lagu was dedicated by 'him' masa kak e kat tingkatan lagi ;) nostalgic :p

ween... buat TAQ ni tau! Thanks :-*

arsaili said...

salam umi...my fav gak tu asam pedam...

umi_e said...

arsaili... bestnya ada orang yang sama selera :D nanti kak e masak asam pedas kita makan sama-sama ok ;)