22 July 2008

Tak ada apa-apa yang menarik!




Dayang menjamu ikan terubuk
Kelas kek lapis dijadikan 'date'
Blog umie dah mula berhabuk
Sebab tak ada apa nak di-update



Bulan Julai telahpun berada di minggu yang ke-3nya. Masa berjalan begitu cepat sampaikan tak terasa... ibaratnya menaiki TUBE yang laju dari London ke Paris... sedar-sedar dahpun sampai...


Oleh kerana masa juga begitu cepat, tak sempat umie nak meng-update n3 sehinggakan dah mula berhabuk...


Kalau nak bercerita tentang masakan, umie dah jarang masak yang pelik-pelik... masak apa yang ada saja dan yang simple juga...


eerrrmmmm apa bendalah nak diceritakan ya???


* Ada cadangan tajuk n3? hehehehehehe

9 comments:

Akak said...

Salam kak-e..

selalunya masakan yg simple tu yg sedap..

Ummi said...

Salam kak-e, Apa khabar? Rindu lama x tengok celoteh kak-e. Oh, poem camni..Wahaha..Ummi penah dapat ayat-ayat pujangga yang nk mengena PA cam Ummi ni tahun 1990-an dulu..hehe..tp bukan Bos bagi..Budak2 nakal kat ofis tu selalu kenakan..hehe..

umi_e said...

akak... kak e memang kurang rajin masak yang renyah2 ni... macam-macam alasan hehehehehe :D

umi_e said...

ummi... gambar sekadar hiasan... kak e amek gambar tu masa kak e jalan2 di York awal tahun 1990an jugalah... tengok2 gambar lama terpandang gambar tu... so kak e letaklah sebab takde gambar nak letak :p

Kasawari said...

Salam Kak E,

dah tak tau ek nak letak entri apa..
letak jer entri pasal kucing.. he he..mesti tak bosan ler..

suara said...

Salam kak-e

Kadang, bila tengok blog orang, kita seolah dtg idea utk menulis... so, rajin-rajinlah ziarah blog kekawan... :)

umi_e said...

kasawari... kak e suka sangat nak letak n3 tentang kucing2 tapi nanti adalah pulak orang yang tak suka :p uhu :D

suara... memang rajin singgah blog orang tapi masalahnya tak boleh buat cam orang buat :p

shafa said...

kak-e me & my boss tue (banner tue) memang reality..tepat sekali ayat2 nya...kena bawa tampal dekat depan bilik bos...kasi dia baca skit...

i-chimera said...

masakan hebat orang yg baru belajar nak memasak, mana boleh lawan masakan simple orang yg handal memasak...

Semua org ada keistimewaan. kalau ada org bijak menulis, belum tentu lagi org tu bijak memasak macam kak E... semua org istimewa. kalau saya ni istimewa, begitu jugalah istimewanya kak E...

anyway, suka baca poem tentang boss tu. kenapa tak isikan semua sekali..