15 December 2009

Faux Cake ~ Latest Order : Best Of Luck ~


Maiyah senyum jarang ketawa
Kerusi roda dipusing perlahan
Faux cake tempahan istimewa
Designed by Kakak jadi pilihan



Those are the faux cuppies and a cake ordered by umie's MyR friend. She wanted a cake with 'Best Of Luck' written on it. She said anything will do for the colour and design . So Kakak did that design for her.

She also ordered 5 cuppies with any design too! Here are the cuppies. Anyone interested can email umie or leave massage here because Kakak is still constructing a blog on her Arts & Craft. The blog is there but she still needs to organise it properly. When the blog is ready to be published, surely umie will inform ;)

The cake above cost only RM50 and the cuppies cost RM 7.50 a piece! What a bargain for those 'look like real' stuffs :P ( I am promoting for kakak hehehehe)

19 comments:

maiyah said...

sy angkat tgn.. sy ngaku kalo kek camni sy tak pndai buat mkn je tau heheh :D

Lady of Leisure said...

yg orange colour cup cke tu cute.. may be kalau birthday arri i should order that one..
:-D

Anya said...

Thank you
i come and drink coffee at your place ...... LOL
Those cakes looking so special
you have many fantasie :-)

Manis said...

eiseyman sis.. mengancam tengok cakes ngan cuppies, ni bagi kita motivasi nak buat biscuit2 xmas. i guess you are sleeping soundly when i post this comment:) BTW happy Tuesday.

yanuar catur rastafara said...

nyam-nyami
enak banget nih kayaknya cake nya
hehehehe

umi_e said...

maiyah... boleh makan pun takpe dah ;)

lady... thanks - nak order boleh je :P

Anya... thank you - if only i can deliver it to Holland :p

Manis... b4, waktu Xmas selalu ba buat cookies - kasi mak-pak angkat dan kawan2 baik tapi sekarang dah tak buat sebab jauh nak post :-S

yanuar... cake ini tidak bisa dimakan ya...

Ibuhani said...

kakak tu anak umie-e ke? ada bakat jugak tu!

Watierman said...

Kak e.....nampak macam real jer....mesti ramai yang tertipu....ingat boleh dimakan!!!!....memang ramai tipah tertipu dah tu!!!
Good Luck kakak!!!

baincardin said...

waduh!!~ terus kelaparan aku! ^_^'

umi_e said...

watie... memang ada yang ingat kek betul :p

bain... kalau lapar kena cari kek betul - tu kena gi umah kak watie :D

umi_e said...

ibu hani... sorry terlepas pandang komen tadi :D

* kakak anak sulung umie yang suka dengan art&craft :)

baincardin said...

kak_E, umah kak watie nak kene cari utk kek tu ye? ^_^

*kucing kak_e yg warna hitam tu, ingatkn bain kucing bain, warna hitam gak. Jantan. mmg suka 'melepas' sana sini! hehee....^_^'

m4rilyn said...

saye pun cam cik maiyah..reti makan je

CuTeMiUt78 said...

wah.. best ni... menarik tertarik

secangkir madu merah said...

nampak cantik fuax cake itu...
suka tengok..pandai kakak buat, mana nak tumpah kuah klu tak kenasi kan?

Manis said...

nak address? wahh bestnya.. terharu u know:) mcm nak jatuh airmata.. but mcm jer. hihi. kalo antar yg keras2 tau jgn yg lembek2 hahahaha. give me yr email address and also forward me yr address uma okay and not pejabat tau:) hahaha... lepak sehhh.

umi_e said...

bain... agak2nya kucing hitam camtu memang suka buat perangai eekkk???

* tapi ada juga kucing hitam (orang lain punya) elok je...

M4rilyn... oklah tu - ada juga yang pandai kan :p hehehehehe

cute... ;)

SMM... kuah boleh gak tumpah kat atas roti khikhikhikhi

manis... nanti kak e kasi email ekkkk

aimila said...

wah..cntik betol kek2 tu..yummy!! ni wat perut kita berkeroncong nih...

umi_e said...

aimila... terima kasih :)