4 December 2009

I am pretty lazy hehehehehe :D

Can u spot where envy is?

Lin, Kasawari & Shai pergi bersama
Ke rumah CMG mereka berkereta
Tak update blog memang dah lama
Hari ini nak coret sepatah dua kata


I have not been updating my blog for quite some time. I'm becoming lazier these days. I have tried to find out why I've become so lazy lately but i just can't figure it out hehehehehe :p


It's already December! Time flies so fast! I can't believe that it is almost the end of the year... Oh Allah! I wish I can rewind back the time... I don't want 2009 to end so quickly!


However, time cannot be reversed... i have to do whatever i can do before December ends... Hope that next year will be a better year for me...


* Isn't it still too early for me to write about this?

30 comments:

Ibuhani said...

it's never too early for new resolution.....hehehe

h4ni3 said...

kak e..ohh.. kak e.. patut la dah lama x update blog. hehe

maiyah said...

moga tahun dpn dpt tucing lagi :D

umi_e said...

ibuhani... azam tak pernah tercapai :P

h4ni3... kak ni entah apa2 je lah...

maoyah... dah tak larat nak tambah kucing :P

CuTeMiUt78 said...

eemm... gitu ke.. takpe la mungkin thn dpn bersemangat baru gitu

sI tEDI said...

envy dalam microwave??????????????????
OMG!!!

m4rilyn said...
This comment has been removed by the author.
m4rilyn said...

as lazy as cat hehehe and yeah time flies so fast..dah msk december pun

... said...

Salam Umi, don't worry there's still plenty of time to get lazy...

Amy Nujaimy said...

salam kak e..... betul la kan... cepatnyer dah nak masuk 2010.... rasa cam baru jer sambut tahun 2009.... huhuh....

kakcikseroja said...

Salam Umi_e...

jangan malas2.. tak baik!

kakchik said...

assalamualaikum kak e.
yes, sometimes we feel so lazy to update our blogs.
i can't figure it out also but i force myself to write something just to cheer myself up. when i restart, then the mood will be ok.
you are in my du'a even though your blog is in hibernation hehe.

melur said...

jump on now.. get moving with new hopes and get crazy with your ideas.. move it now...
senang-senang hantarlah satu dua kek ke rumah kakmelur.. lapar nooo tengok kek kat blog ni
.. sedap betulll...

mother of two said...

ahah. lama tak update blog tu. agaknya jalan2 cuti sekolah yer

Anya said...

I have the same feeling LAZY....
I think its a winterstress ??
We can help each other !!
I wish you a relaxed week
we need it all ...
hugs
Kareltje =^.^=
Anya :-)

umi_e said...

cutemiut... harap2 bersemangat ;)

tedi... envy dok perhatikan chiku posing atas microwave :p

m4rilyn... seram-sejuk je badan bila dah masuk December heheheheh

cikgu... dah lama bermalas-malasan ni...

amy... rsa cam baru je celebrate tahun baru 2009 kan!

kakcikseroja... tu ler... kalau jadi rajin cam akak kan best :D

kakcik... terima kasih atas doa yang berterusan :)

kak melur... aktiviti memasak dah lama terhenti :p

shiela... a'a... jalan2-balik-jalan2 lagi... :D

anya... thanks :-*

Mila_ibu najihah said...

azam 2009 pn ada lagi tak tercapai..hadoilah..mmg cepat betul masa berlalu

umi_e said...

mila... kak e pun...

Papa meow said...

salam...lama dah jgk2 sini
bru prasan dah update hehe
kiut budak tu

secangkir madu merah said...

time goes by tersangatlah cepatnya tak terasa kita dah sampai end of the year...doaku semoga ditahun baru nanti kehidupan lebih makmur dengan kesihatn yg baik & rezeki yg melimpah ruah...semoga keimanan bertambah dari sehari ke sehari & dpat memperbaiki amalan yg selalu lupa dan leka...ku doakan juga utk umie sekeluarga...

umi_e said...

papa... thanks singgah :)

SMM... Insyaallah... begitulah hendaknya...

Watierman said...

Bukan Kak e jer rasa cam tu Kak....Watie pun malas juga....tu ada yang macam chipmore tu sekejap ade sekejap tak ade!!!Comel nya kucing2 Kak e...geram!!!

Love Says it All~ said...

UPDATE MAKEUP CLASS:


20/12 : PERSONAL MAKEUP DI S.ALAM

15/1 : PERSONAL MAKEUP DI TERENGGANU
16/1 : PERSONAL MAKEUP DI KELANTAN

23&24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS WITH EYRA RIZAL & AMY-AMEERA (2 DAYS)
TO REGISTER EMAIL: EYRARIZAL@GMAIL.COM/INFO@EYRARIZAL.COM
OR
SMS FULL NAME + IC AND SEND IT TO 016-2128740

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
HTTP://WWW.LOVESAYSITALL.BLOGSPOT.COM

REGARDS,
EYRA RIZAL =)

Jamilah Aini Mohd Rafiei said...

salam Kak....salam perkenalan & ziarah..nampaknya akak peminat setia kucing2.....saya dlm dilem skrg krn seekor kucing saya dah bunting yg x sempat kami nak kasikan, maklumlah selsu kucing asyik hilang, jarang dpt bela lama...masalahnya, kami tinggal di kawasan perumahan, bimbang jika jiran tak selesa & menganggu mrk jika byk2 bela kucing....saya tak sampai hati nak buang, dah tana DBKL, mrk kata akan di injek bg mati jika kucing terlalu byk...kejamnya...utk pengetahuan akak, kucing saya ni baik, tak suka duduk rumah, selalu duduk luar saja, tak pernah 'membuang' dlm rumah....lbh kurang pendiam jenisnya.....anak2 akak nak ke? & bulu dia mmg cantik...sila ke blog saya utk melihatnya (warna orange)

Fernanda said...

Hello,
I invite you to visit my blog.
Kisses.

umi_e said...

watie... kak e ni bukan je cam chipsmore tapi terus cam batu yang tenggelam ke dasar lautan heheheheh :p

Love... thanks for the info :)

umi_e said...

Fernanda... thanks for your invitation :)

umi_e said...

Jamilah...Maaf, terlepas pandang komen yang diberikan...

* Sedih dan kesal bila dengar cerita kucing yang akan 'dibunuh dengan suntikan' :(

** Kalau boleh nak je kak e ambil kucing Milah tapi keadaan rumah kak e pun tak mengizinkanlah... :((

cHeRyNa PiReS said...

resolution can be made at any time:)

your cat is so cute:)

umi_e said...

cheryna... thanks for your visit :)