2 December 2008

Main-main ~ kek cawan kertas ~

Anak si G bulu matanya lentik
Siapa pandang tentu perasan
Kek cawan cuba dihias cantik
Bagi mengelak perasaan bosan



Hari ini, pagi-pagi lagi umie dah bermain dengan icing :) Kek cawan yang tersimpan di dalam fridge telah dihias dengan tujuan untuk menghabiskan butter icing yang masih tersisa ;)

Kek cawan ini telah umie bawa ke rumah kakak angkat umie sebagai buah tangan... Sebenarnya tak rancangpun untuk menziarahi dia. Tiba-tiba seorang kawan ajak umie ke rumahnya, so umie pun pergilah... Nasib baik juga ada kek cawan yang tak seberapa ini untuk dibawa bersama :D

6 comments:

Tirana said...

Kak E, cantiknya kek cawan tu..Kreatif la Kak E ni

Kak Elle said...

nak satu e?hehe

umi_e said...

tirana... thanks :) tapi orang lain punya deco lagi cantik ;)

umi_e said...

Kak Elle...

Sepuluh pun boleh kasi kalau kak elle sudi ;)

~Erina Juliana~ said...

mcm mana nak wat icing utk cup cake ni kak???

www.3wae.com said...

嘟嘟成人網
摸乳
通博輪盤
免費線上聊天室
按摩油壓
21點輪盤
摩鐵做愛自拍
女星走光露點貼圖
情色文學