8 November 2009

So slow...

Those are my faux cuppies - now owned by kak shida and leyza


Kak Ann masak ulam pegag
Pegaga dikutip hingga ke senja
Hari minggu bersama keluarga
Duduk rehat dan tidur sahaja

Lately, I seldom update this blog. I don't know why, I am so lazy to do anything... not only to update this blog but also any other work that i have to do at home. I prefer to lie down and of course sleep. This makes me put on weight hehehehehe :P

Actually I don't really have any interesting to write or share. everything is just as usual. I don't have recipes to share because I seldom cook, even on weekends. We just get whatever we can for our meals ;) Moreover, my children can prepare their own meals so that makes me even lazier hehehehehehe :D

Today I felt that the day went by so slowly, maybe because i didn't do much work. I plan to make 'epok-epok sardin' for kakak but I'm not in the mood. However, I will try to gather some strength and gain some mood so that I can sit in the kitchen and make some epok-epok for tea time later this afternoon :)

I'll update my 'epok-epok sardin' if I manage to make it ;) Just wait and see hehehehehe :p

25 comments:

kakcikseroja said...

So.. epok2 tu dah jadi ke blom? ;)

maiyah said...

sdp tu epok2 sardin, bleh ulor2 kat kita tak :D

h4ni3 said...

ahahh.. dah lama tak dengar org guna perkataan epok-epok tu (sejak bertukar menjadi warganegeri selangor nih) hehe.. mengembalikan nostalgia masa kecik2 la kak e nih

kakchik said...

salam kak e.
ni mesti virus M melanda ni... kesian kak e. kadang-kadang kakchik pun rasa macam kak e juga. takde mood nak buat apa-apa.
apa pun, jadi ke tak buat epok2?

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam Umi..
jom masuk facebook, kita main cafe world..sure tak boring hehehe

Putera Cinta said...

salam...

aik umie nie.. xmo malas2.. hehe...

apepon semoga kehidupan umie akan sentiasa ceria dan bahagia.. :-)

Anya said...

Those cakes are puurfect :))
So colorful
So cute
So yummieeeeee.........
I think :)

hugs
Kareltje =^.^=
Anya :)

secangkir madu merah said...

cantiknya faux cuppies umie tu... sukanya tengok..

kengkadang kita kat rumah pun cam tu..bila virus M tu datang, malas giler... nak baring je macam orang mengandung anak sulung lak...hehehehe...

umi_e said...

kakchik... dah jadi epok2 tu ;)

maiyah... kalau dok sebelah umah pasti sampai kat maiyah :)

h4ni3... tu ler... dari kecik guna perkataan epok2 :P

kakchik... kak lagi teruk tau... penyakit M tak hilang2 :S

sis ita... tak pandailah nak main game tu :#

putera... camlah tak tau umie ni camna :P

Anya... Thanks ;)

SMM... hehehehehe best eekkkk masa tu hb pun tak kata apa2 :p

echah_syed said...

comeynyer.. :)

umi_e said...

echah... Terima kasih ;)

arsaili said...

salam..wahh sedapnya epok2 sardin..yummy

Watierman said...

Kak e....rehatlah sebab anak2 dah boleh uruskan...how I wish..!!

Anyway...Watie yg banyak kerja pun rasa cam nak berehat jer...dah letih sgt dgn kerja yg tak sudah2 ni!!!unditscu

umi_e said...

arsaili... thanks :)

watie... alhamdulillah... memang dah boleh rehat (tapi mulut tak rehat tau hehehehehe)

Amy and The House of Cats said...

We all get that way sometimes - lazy can be good!

Those fake cupcakes made me want a real one!

Papa meow said...

terliur la pulak...
sok nak cari kat kedai kek huu~

umi_e said...

Amy... thanks :)

papa... cari kat alam maya pun banyak :p

Brian said...

Thanks for visiting my blog and wishing Will luck in finding a great home...we appreciate you!

umi_e said...

Brian... Thanks 2u2 for visiting to my blog :)

Linus said...

Assalamu alaykum. Help me share Islam to the world. link my article to your blog. May Allah reward you.

Anya said...

I came over for a cupcake
:-)

Have a relaxing weekend
hugs from us
Kareltje =^.^=
Anya :)

Anya said...

Happy Eid ul Adha
to you and your family :-)

greetings Anya

melur said...

mmmm sedapnya cupcake.. kalo dekat boleh hantar ye.. kita barter...he,....he..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

蛋餅不加蔥Amber said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社